Tagasi
Lisa 2024-01-29 10:00:00 2024-01-29 11:00:00 Europe/Tallinn Kord ja distsipliin trennis: kuidas tekitada ja hoida? Iga treener mõistab, et kui trennis ei ole korda, siis ei ole ka piisavalt häid võimalusi noortele uusi oskuseid õpetada ja nende arengut piisavalt hästi toetada. Efektiivne õppeprotsess eeldab kindlaks määratud korda ja selle järgi toimetamist, ehk siis distsipliini. Kui korra määramine võib olla võrdlemisi lihtne, siis distsipliini tekitamine ja hoidmine on tavaliselt paras väljakutse. Kuivõrd range ja nõudlik saab ja peab treener olema? Kas või millisel määral distsipliini hoidmine eeldab sundimist, käsimist ja karistamist? Kuidas võiks distsipliin olla seotud noorte motivatsiooniga? Millised on pedagoogiliselt õiged ja efektiivsed vahendid noorte käitumise reguleerimiseks ja ebakohasele käitumisele reageerimiseks? Koolitaja: Snežana StoljarovaMaht 5 ak/tundiKoolitusele saab registreerida kuni 25.01.2024.Koolituse hind 80€  Loe lähemalt ja registreeri koolitusele Tallinna Ülikool, veebiloeng ZOOM veebikeskkonnas Katrin Soidra-Zujeva katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Toimumine
29.01.2024 10:00
Tallinna Ülikool, veebiloeng ZOOM veebikeskkonnas
Info
Katrin Soidra-Zujeva
katrin.soidra-zujev@tlu.ee
6409 443
Korraldaja(d)

Iga treener mõistab, et kui trennis ei ole korda, siis ei ole ka piisavalt häid võimalusi noortele uusi oskuseid õpetada ja nende arengut piisavalt hästi toetada. Efektiivne õppeprotsess eeldab kindlaks määratud korda ja selle järgi toimetamist, ehk siis distsipliini. Kui korra määramine võib olla võrdlemisi lihtne, siis distsipliini tekitamine ja hoidmine on tavaliselt paras väljakutse.

Kuivõrd range ja nõudlik saab ja peab treener olema? Kas või millisel määral distsipliini hoidmine eeldab sundimist, käsimist ja karistamist? Kuidas võiks distsipliin olla seotud noorte motivatsiooniga? Millised on pedagoogiliselt õiged ja efektiivsed vahendid noorte käitumise reguleerimiseks ja ebakohasele käitumisele reageerimiseks?

Koolitaja: Snežana Stoljarova
Maht 5 ak/tundi
Koolitusele saab registreerida kuni 25.01.2024.
Koolituse hind 80€ 

Loe lähemalt ja registreeri koolitusele